Voorbehoud Gezondheids en Medische Informatie

InspiredImages / Pixabay

BELANGRIJKE INFORMATIE

De blogs en websites van Trotsevaders en Trotsemoeders pretenderen niet een “medische” website te zijn. Wij schrijven over gezondheid en medische onderwerpen, met name zwangerschappen, omdat wij onze lezers/gebruikers willen informeren over (nieuwe) methoden, therapieën, medicijnen, ervaringen van patienten, behandelingen en ander ontwikkelingen op het gebied van de gezondheidszorg en medische wetenschap, en deze toegankelijk wil maken voor onze (niet-medisch) geschoolde lezers.

Ondanks het feit dat ook de redactie van onze websites proberen alles zorgvuldig te verwoorden en daarvoor ook deskundigen raadpleegt, moet de lezer zich altijd realiseren dat de informatie onjuist of onvolledig kan zijn, of inmiddels in de medische wereld als achterhaald kan worden beschouwd. De (blog)artikelen in Trotsemoeders of Trotsevaders kunnen dus niet beschouwd worden als  gezaghebbende bron van informatie over gezondheid en ziekte.

Samenvattend: de informatie op Trotsemoeders.nl en Trotsevaders.nl mag nooit als basis voor gezondheids/medisch advies dienen en pretenderen ook niet als onderdeel van praktiserend geneeskunde te kunnen worden beschouwd. Bij gezondheidsklachten, toepassen van medische therapieën en toedienen van medicijnen dient u altijd uw eigen arts te raadplegen.