De Zevensprong – Tonke Dragt

Frans van der Steg is de meester van de vijfde klas. Hij vertelt zijn leerlingen avonturen die hij zogenaamd zelf heeft beleefd. De kinderen geloven er geen woord van, maar ze luisteren vol spanning.Op een dag kan Frans niets verzinnen. Daarom zegt hij dat hij wacht op een brief met een opdracht. En ’s avonds, met een bliksemflits en een donderslag, komt die brief binnenwaaien!Is het een grap van de kinderen?Het boek dat ook werd verfilmd tot een spannende televisieserie.

Mening
Heerlijk boek, ook voor mensen die de televisie-serie niet hebben gezien. Het boek gaat veel verder, zit prima in elkaar en is spannend. Aanrader.

De Zevensprong – Tonke Dragt
Hardcover, 298 pagina´s, uitgeverij Leopold
Bestel dit boek hier >>>>

Leave a Reply

Your email address will not be published.