De melkweg school

Kelvin Klosmo is niet alleen nieuw op school, hij is nieuw in de Melkweg! Als zoon van de twee bekendste genieën van de aarde is Kelvin niet alleen de slimste jongen van de wereld, hij is de slimste van het universum. Tenminste, dat is wat iedereen op De Melkwegschool denkt. Maar misschien heeft Kelvin om erbij te horen een beetje gelogen over het feit dat hij een genie zou zijn. En misschien is er een doorgedraaide wetenschapper die op het punt staat het hele universum over te nemen, tenzij Kelvin hem kan stoppen. En misschien is iedereen dus ten dode opgeschreven. Nou ja, in ieder geval hoeft Kelvin zich dan geen zorgen meer te maken over zijn wiskundehuiswerk.

Eerste indruk
Heerlijk hoe er een compleet nieuwe wereld gemaakt kan worden in boeken. Zo ook in dit boek, wat vol humor is en waar de afwisseling van afbeeldingen en tekst het boek erg goed leesbaar maakt, ook voor kinderen die niet zo dol zijn op lezen.

De melkweg school – John Martin & Scott Seegert

Paperback, 312 pagina´s, uitgeverij van Holkema en Warendorf

Leave a Reply

Your email address will not be published.