De grote Kruidvat luier test

Je wilt als Trotse Moeder altijd het beste voor je baby en dat geldt ook voor de babybilletjes. Je baby plast wat af en dan is het fijn te weten dat de billetjes droog blijven. Het belang van het gebruik van goede luiers is dan ook groot. Wist je dat meer dan 40% van de verkochte luiers in Nederland een Kruidvat luier betreft? Dat is toch al een teken dat het met de kwaliteit goed zit en de kleintjes deze graag dragen. Dat wilde wij zelf ook ervaren en daarom hebben wij de Kruidvat luier test uitgevoerd en diverse soorten met elkaar vergeleken.

Er zijn een aantal algemene kenmerken op de Kruidvat luiers van toepassing. Allereerst bieden de luiers een optimale absorptie. Dat is te danken aan de drie-kanalen absorptie. Het is verder fijn om te weten dat de dunne luiers super zacht en soepel aanvoelen. Dat voorziet meteen in meer bewegingsvrijheid voor je baby. Je levert zelf bovendien ook nog een bijdrage aan het milieu bij de keuze voor Kruidvat luiers. De zachte luiers zijn namelijk voorzien van het EU Ecolabel en keurmerk FSC.

NewBorn Kruidvat luier

De NewBorn Kruidvat luiers zijn geschikt voor pasgeboren baby’s en zijn in verschillende maten verkrijgbaar. Deze luiers zorgen ervoor dat de babybilletjes langdurig droog blijven. De drie kanalen voorzien in een snelle vochtopname en verspreiding van het vocht door de kern. De kleine en dunne luiers bieden zowel overdag als in de nacht een optimale bescherming voor de babybilletjes.

Het is ook handig dat de NewBorn Kruidvat luiers over een rugelastiek beschikken. Dat zorgt voor een nette aansluiting en voor een comfortabele pasvorm. De NewBorn Kruidvat luiers hebben nog een uniek kenmerk. Dat is het plasalarm, waarmee je in een oogopslag ziet of de luier al toe is aan vervanging.

De NewBorn luiers van Kruidvat zijn in meerdere maten en in probeerverpakkingen verkrijgbaar:

  • NewBorn Extra Small (maat 0): gewicht tot ongeveer 3 kg
  • NewBorn Small (maat 1): gewicht tussen 2 en 5 kg
  • NewBorn Mini (maat 2): gewicht tussen 3 en 6 kg

Kruidvat luiers maat 3 t/m 6

Naarmate je kindje ouder en groter wordt groeit de luier ook mee. Je kindje wordt beweeglijker en dan zal het prettig zijn om meer bewegingsvrijheid te hebben.

De Kruidvat luiers vanaf maat 3 zijn net zo zacht, dun en super comfortabel. Het is prettig voor je baby om volop bewegingsvrijheid te hebben. Daar voorzien de dunne luiers met rugelastiek in. De luiers zijn namelijk haast net zo dun als een onderbroekje en voelen fluweelzacht en soepel aan.

Heb je nog nooit Kruidvat luiers geprobeerd? Er zijn midpacks voor nieuwe kopers beschikbaar in onder meer de maten Midi (3) en Maxi (4). Bevalt het goed dan stap je over naar de valuepacks of jumbopacks om een voorraadje luiers in huis te hebben.

  • Midi: maat 3 voor gewicht tussen 4 en 9 kg
  • Maxi: maat 4 voor gewicht tussen 7 en 18 kg

Kruidvat luierbroekje

Als je kindje bijna uit de luiers is, maar nog niet helemaal dan zijn Kruidvat luierbroekjes een uitstekend alternatief. Ook zijn de luierbroekjes handig tijdens de overgang naar zindelijkheid. De Kruidvat luierbroekjes zijn ideaal om tijdens de overgang van luiers naar zindelijkheid te gebruiken. Het comfort is groot en mocht je kind plassen dan blijven de billetjes gewoon droog. De luierbroekjes zijn lekker zacht en super elastisch, zodat deze goed in vorm en op de plek blijven. De materialen zijn luchtdoorlatend en huidvriendelijk. Luierbroekjes van Kruidvat sluiten altijd perfect aan en zijn gemakkelijk in gebruik.