Ik heb lekker een hele grote trekker

De titel alleen al: Ik heb lekker een hele grote trekker. De meeste Trotse Moeders zullen er iets van zeggen wanneer een kind zegt “ik heb lekker …”, want opscheppen wordt meestal niet als positief gezien. Maar voor kinderen is het een manier om zich uit te drukken, om te laten merken dat ze blij en trots zijn en vaak zit er helemaal geen ondergrond in van ‘je beter voelen dan een ander’ maar is het vooral enthousiasme. Zo ook bij “Rijk”, die een tractor heeft waarmee hij mee wil doen aan een race.

Ik vind dat geweldig van de prentenboeken van Harmen van Straaten. Ze spreken kinderen enorm aan en zowel de teksten als de tekeningen bevatten veel humor (ook voor volwassenen). Wederom een boek om van de genieten!

Algemene informatie over Ik heb lekker een hele grote trekker van Harmen van Straaten:
Rijk en zijn vrienden doen mee aan de grote race om de gouden beker. Maar soms is het beter niet de snelste zijn!

Nijlpaard, de varkens Knor en Knor, Olifant, Neushoorn, Muis en Tijger doen mee aan de grote race om de gouden beker. Allemaal scheppen ze op.
En allemaal lachen ze om Rijk op zijn trekker…

Klaar voor de start, AF!

VROEMMMM…

Wie gaat de beker winnen?

Ik heb lekker een hele grote trekker – Harmen van Straaten
Prentenboek, hardcover, 25 pagina’s, uitgeverij Leopold
Inkijkexemplaar >>>>

Hieronder nog een geweldig leuk prentenboek van Harmen van Straaten. Ik kijk alweer uit naar een volgende!

Wat rijmt er op stoep?

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 18 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 15 jaar.

Check Also

Hallo, hallo, wie brult daar zo?

Ik ben al vaker enthousiast geweest over boeken van Harmen van Straaten en ook ditmaal …