Wat doen Trotse (groot)Ouders tijdens “corona-tijd” met hun (klein)kinderen?

Naar aanleiding van onze Pieter Konijn winactie kwamen een aantal leuke mails binnen. Hieronder staan de berichten waar ook foto’s bij zaten. Erg mooi om te zien hoe mensen de “corona-tijd” vorm geven, dank voor het insturen. De winnaars van deze winactie worden later bekend gemaakt op Facebook en krijgen ook persoonlijk bericht via mail.

WINNAAR  1

Trotse Vader Erwin over Hugo (5 jaar): We doen zijn schoolwerkjes, hij helpt ons met schoonmaken en…hij heeft leren fietsen! De laatste week begint hij zich wat meer te vervelen dus een nieuw spel zou gaaf zijn!

 

WINNAAR 2

Wij hadden in de eerste thuisblijf week de opdracht van school om takken te zoeken en ze dan van groot naar klein en van dik naar dun neer te leggen, super leuke er leerzame opdracht voor Sam van 5 jaar uit groep 2, dit spel zou echt fantastisch zijn, hij is een ontzettende grote fan van Pieter konijn elke keer als we in het bos of op de hei lopen en we zien een hol, dan vraagt ie zich af of het die van Pieter is of meneer Vos of toch van Benjamin ? zo ontzettend leuk om te zien, boeken dvd’s allemaal al 100 keer gezien en gelezen haha! Sam verdient dit spel wel omdat hij de afgelopen weken zo extra lief is geweest zodat ik zelf ook gewoon thuis kon doorwerken. Echt een toppertje!

 

Maud (4) en mama doen graag mee aan de Pieter Konijn winactie. We hebben nu de tweede week meivakantie maar om de structuur er in te houden doen we zo nu en dan toch wat opdrachtjes en daar hoort zeker ook een spelletje bij. Het aller trotste zijn we op onze muur krijttekening. Groetjes, en blijf gezond!

 

Eerste foto : tijdens Corona tijd lees ik thuis op de bank een kleuterboek. Mijn leerlingen zien dit filmpje via ons Parro systeem thuis , krijgen challenge opdrachten en reageren via de app met foto’s . Op mijn verjaardag bracht mijn duo een verjaardagskaart met een foto daarvan.

De tweede foto is met onze kleinkinderen waar ik op gepaste afstand mijn verjaardag vierde.

Ik ben oma van Julie, Tobias en Floris en dit schooljaar inval juf op de Lichtstraat in Vught. 69 jaar en ga nog lekker lang door met mijn leuke job.