Maak een mooie (verjaardags)tekening met dit kleurboek

Verjaardagen die thuis gevierd worden zonder visite…. Corona is niet alleen groot verdriet voor mensen die het hebben of die iemand kennen die besmet is, maar ook klein verdriet zoals een kinderfeestje wat niet door gaat. 

Gelukkig worden veel eenzame ouderen al verwend met kleurplaten en kaarten. Zij hebben het hard nodig. Maar ook (jarige) kinderen vinden het leuk om post te krijgen. Met de kleurplaten van Deltas, kun je er een kleurrijk feestje van maken. Leuk om te kleuren en te versturen en zeker leuk om te ontvangen!

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 18 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 15 jaar.

Check Also

De opvolger van anderhalvemetersamenleving is….

Helaas is het Woord van het Jaar ditmaal weer een Corona-gerelateerd woord. Vorig jaar was …