Is jouw iPad kapot gevallen door je kind? Dit kan je eraan doen

Erg vervelend natuurlijk, als je iPad is gevallen door je kind. Een nieuw scherm voor je iPad kost namelijk een hoop geld, meestal een paar honderd euro. Het liefst voorkom je dat je kind je iPad laat vallen, maar soms is het al te laat. Kinderen zijn vaak nu eenmaal niet zo voorzichtig als volwassenen, dus de kans is groter dat het kapot gaat als je kind er mee bezig is.

Eén ding is in ieder geval zeker, je wilt dat je iPad gemaakt wordt door een bedrijf met goede service. Is jouw iPad ook gevallen? Wij vertellen je wat je kunt doen!

iPad repareren

Er zijn meerdere manieren om je iPad te repareren, laat je iPad repareren door een bedrijf met veel ervaring. Het komt steeds vaker voor dat iemand niet tevreden is na een reparatie omdat het bedrijf maar wat doet. Dit wil je voorkomen, daarom hebben wij een aantal dingen op een rijtje gezet waar je op moet letten als je op zoek gaat naar een reparatiebedrijf voor je iPad.

  • De reviews van andere mensen met het bedrijf.
  • De onderdelen die gebruikt worden, soms zijn dit namaak onderdelen.
  • Hoe lang het duurt voor je iPad gerepareerd wordt.
  • Of je garantie hebt in het geval dat er iets mis gaat.

Check de vergoeding bij je verzekering

Als je een iPad hebt, helemaal als deze nieuw is en je kind er veel mee doet, is het verstandig om een verzekering af te sluiten. Dit scheelt je een hoop geld als je scherm vervangen moet worden. Helaas komen mensen hier pas achter als het te laat is en hun iPad al kapot is. Gelukkig is er dan nog wel iets anders wat je kunt proberen. Namelijk kijken of je inboedelverzekering de reparatie van je iPad vergoedt. Of dit het geval is, hangt af van je verzekering. Het is in ieder geval de moeite waard om dit even te checken, het kan je zomaar een paar honderd euro schelen.

Het is dus duidelijk dat het erg vervelend is als je iPad kapot is en je deze moet laten repareren. Probeer daarom voorzorgsmaatregelen te nemen. Vooral als je een kind hebt, moet je hier goed op letten. Zeg tegen je kind dat hij of zij alleen op de iPad mag als je stil zit en er niet mee mag lopen. Zorg er daarnaast voor dat je een goed hoesje om de iPad doet.