Kun je geen ring vinden? Personaliseer hem!

Ben je op zoek naar een nieuwe ring voor jezelf of als cadeau? Een van de populairste ringen is de diamanten ring, maar ook een zegelring is een snel groeiende trend. Niet alleen onder mannen, maar ook vrouwen dragen steeds vaker zegelringen. Zegelringen zijn verkrijgbaar in alle mogelijke edelmetalen en zijn met indrukwekkende gravures het populairst. Ben jij op zoek naar een diamanten of zegelring, maar kun je niet de perfecte vinden? Er zijn tegenwoordig partijen die jou een ring laten ontwerpen en deze vervolgens voor jou maken.

Zegelring

De zegelring heeft zich ontdaan van zijn oubollige imago. Dit wordt ook opgemerkt door verkopers van deze ringen. Voor die knoeperd van een edelsteen worden steeds vaker een ontwerpverzoek ontvangen. Zowel vanuit Nederland, België en Duitsland. Deze zegelringen worden in veel verschillende varianten aangevraagd, van slank en subtiel in massief goud tot aan weldadig versierd met diverse diamanten. Veel mensen kiezen er ook voor om een persoonlijke herinnering aan de ringen toe te voegen. Denk hierbij aan een vingerafdruk, monogram, wapen, logo of een andere gravure. Deze ringen zijn niet alleen mooi om de ringvinger, maar ook om de pink. Met een zegelring draag je een ambachtelijk gesmede tattoo of statement, gewoon om je vinger!

De allernieuwste technieken

Het laten ontwerpen en maken van een gepersonaliseerde zegelring is niet een van de goedkoopste dingen, net zoals een op maat gemaakte diamanten ring of een setje oorbellen. Gelukkig biedt het nieuwe ambacht, waarbij het eeuwenoude ambacht van de goudsmid met de nieuwste technologieën in de sieradenindustrie worden gecombineerd, een oplossing voor iedereen. Originele en handgemaakte sieraden zijn vanaf nu voor iedereen toegankelijk.

Tips voor het kopen van een zegelring voor een vrouw

Wanneer je een zegelring voor een vrouw aanschaft moet je goed nadenken over de vinger waar de ring aan gedragen wordt, is dit de ringvinger of de pink? Als je dit weet kun je de ringmaat bepalen, dit kun je doen door middel van het opmeten van een passende ring of door het opmeten van de omtrek van de vinger met behulp van een touwtje. Denk na over wel edelmetaal goed zal staan bij de huidtint en de andere sieraden die al worden gedragen. Als je met deze punten rekening houdt, sla je de plank nooit mis.

DiamondsByMe

Een partij waar je verzekerd bent van topkwaliteit en de beste service is DiamondsByMe. Deze partij maakt al jaren lang de mooiste gepersonaliseerde ringen.

About Advertorial

info@trotsemoeders.nl'
Een advertorial is interessante content die gesponsord wordt door een of meerdere van onze partners. Heb je interesse in een advertorial, neem dan contact op met info@trotsemoeders.nl

Check Also

Vlaggen voor op een kinderkamer

Wie aan decoratie denkt, komt al snel op foto’s voor aan de muur uit, of …