Met korting naar Burgers’ Zoo, OnneDi ontmoeten, spelen en bij de bekendmaking van Speelgoed van het Jaar 2017 zijn? Het kan!

Met korting naar Burgers’ Zoo, OnneDi ontmoeten, spelen en bij de bekendmaking van Speelgoed van het Jaar 2017 zijn? Het kan!

De bekendmaking van welk speelgoed en welke spellen de titel Speelgoed van het Jaar 2017 krijgen is op 11 november en het belooft een fantastisch event te worden. De bekendmaking is namelijk in Koninklijke Burgers’ Zoo!

Naast de presentatie van de bekendmaking van de winnaars door niemand minder dan Eric Bouwman, en kans maken op een Meet & Greet met OnneDi is er de mogelijkheid om met het genomineerde Speelgoed van het Jaar 2017 te spelen en te dansen, zingen en swingen met de Telekids Discoshow. Kijk hieronder naar het volledige programma:

Los daarvan is Burgers’ Zoo, met de onlangs geopende Mangrove, ook al leuk voor een bezoek op 11 november. Daarom kun je je al vanaf 9.00 uur melden bij de speciale kassa, waarop het logo van de verkiezing staat, bij het parkeerterrein bij parkeergang E, in Burgers’ Zoo. Je herkent de kassa aan het logo van de Verkiezing Speelgoed van het Jaar. Zo kun je in de ochtend een bezoekje brengen aan jouw favoriete dieren.

En… Wanneer je een goed stuk speelgoed wat je zelf niet meer gebruikt meeneemt, krijg je 25% entreekorting voor vier personen! Het ingeleverde speelgoed komt ten goede aan diverse lokale Goede Doelen in Arnhem. Zo maak je iemand anders blij met speelgoed, en krijg je zelf fikse korting! Let op dat het speelgoed wel schoon, heel en compleet moet zijn en zonder batterijen ingeleverd moet worden.

Hieronder zie je kleine afbeeldingen van het genomineerde Speelgoed van het Jaar 2017. Meer informatie over dit speelgoed en deze spellen vind je op de website speelgoedvanhetjaar.nl. Daar staan ook de juryrapporten en de toelichting van de ontwikkelingspsycholoog.

Kom op 11 november naar het Safari Restaurant in Burgers’ Zoo in Arnhem om de bekendmaking van de winnaars van de Verkiezing Speelgoed van het Jaar mee te maken. Klik hier voor meer informatie >>>>

Leave a Reply

Your email address will not be published.