Playmobil 1.2.3. – De brandweerauto 6967 [recensie]

Wie kent het niet? Playmobil. Het speelgoed is ontzettend leuk, met heel veel variaties, van ziekenhuis tot aan zwembad. En nog leuker aan het playmobil, het blijft zijn waarde, kwaliteit en speelplezier behouden. Er is een heel klein nadeel. Het is – vanwege de kleine onderdelen- niet geschikt voor kleine kinderen. En daarom bedacht playmobil een nieuwe variant; playmobil 1.2.3.

Playmobil 1.2.3.
Playmobil 1.2.3. is namelijk speelgoed wat geschikt is voor kinderen van ongeveer anderhalf. Door de afmeting en de grotere onderdelen is dit speelgoed niet gevaarlijk voor de allerkleinste. Het speelgoed is stevig en heeft geen fijne motoriek nodig om er urenlang speelplezier aan te mogen beleven. En hoe leuk: wij testten het voor je uit!

Recensie
De brandweerauto van playmobil 1.2.3. krijgen we binnen, en beide kinderen (3 en 6) zijn gelijk razend enthousiast. Een brandweerauto is al een favoriet onderdeel in ons huis, maar nu mag de kleinste ook eindelijk met playmobil spelen. Dat wat we altijd een beetje vermeden met het speelgoed van zijn grote zus.

Hij herkent het ook gelijk, want ondanks het formaat heeft het brandweerpoppetje van playmobil dezelfde kenmerken. De brandweerauto kan goed tegen een stootje en ook de ladder draait met gemak mee, zelfs als het wat onbenulliger gaat dan zou moeten. We ervaren in ieder geval uren speelplezier met de brandweerauto van playmobil.

Hebben we dan nadelen gevonden aan dit peuterspeelgoed? Absoluut niet, hooguit dat er geld moet komen voor een uitbreiding. Want als het aan mijn peuter ligt komt er nog veel meer peuter playmobil!

De Playmobil 123 brandweerauto met ladder 6967 bestel je hier >>>>

Andere Playmobil 1-2-3 doosjes bekijk / bestel je hier >>>>

Leave a Reply

Your email address will not be published.